dijous, 4 de febrer del 2010

É un mondo dificile e una vida incerta.

Benvolguts feligreses, perdoneu el mutisme però, de vegades al dia li falten hores. En aquestes últimes dos setmanes el Boca ha seguit en la línia que ens té acostumats: una de cal i dos d'arena. Fa dues jornades ens vam imposar a l'Acare Advocats amb un bon futbol de tot l'equip, però l'últim partit en casa vam fallar davant d'un Gamba-2 molt superior. Vam començar guanyant per dos gols a zero però finalment vam acabar perdent per 3 gols a 6. Ens van desbordar física i tècnicament, a la qual cosa hem d'agefir que també van tenir un tant per cent d'encert prou alt, tot el contrari que el Boca. Com deia el gran Joan Manel Serrat: "no en sabiem més...teniem... quinze anys???


PD Esperem posar-li el dissabte més... rauxa!!!

7 comentaris:

  1. El que heu de fer és anar a córrer i pegar més patades, mariquites!!! I això és tan cert com que m'agrada la paella i la mel de romer!!!
    Amunt valència!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Como dijo Fontetix, no... no eran el Bayern de Munich, mas bien parecían la Argentina de Maradona con el baile que nos dieron.

    Por cierto PEPE al arbitro le dijiste delante mío: "como va a pitar fuera de juego, no ves que es sudamericano como ellos" dejando entrever que les pitaba a favor... vaya tela!!!

    Como dice juanito te salió ese (cacique majo) que tanto nos gusta.

    ResponElimina
  3. Partido nefasto para el equipo local en el nuevo Badia's Stadium.
    El equipo local jugó a la defensiva y no supo aguantar el resultado favorable que obtuvo en los primeros 20 minutos. El juego defensivo y sin enlace metió al equipo local en su campo durante todo el partido, sólo el acierto de Jorge Fonte cara a portería ( que acabó el partido con un hat trick) adelantó a los de Boca en los inicios del encuentro, el juego a la contra del equipo local sólo dió resultado inicialmente ya que el rival dominaba el encuentro a placer con continuos ataques a la portería del meta local, Rey.

    Al final el partido acabó 3-7, resultado mas que justo en un encuentro agridulce para los locales.

    ResponElimina
  4. Si lo del Kacike es cierto, pido para el la misma sanción que al listillo de Cristiano, por su codazo.

    ResponElimina
  5. Le dije lo que es, Sudamericano(no le dije sudaca de mierda, no le faltá al respeto, él a nosotros sí), los otros tambien lo eran, y que me pareció que era fuera de juego el segundo gol, y que por afinidad pitaba a favor de ellos.
    ¿ Dónde está lo malo? mariquitas.

    ResponElimina
  6. madre mia como esta la vida !!!!5 de febrer del 2010, a les 9:08

    jajaja !!! ese pepe y sus teorias de la relatividad !!!K SOLO HABIA UN SUDAMERICANO EN EL OTRO EQUIPO !!!siscu haztelo mirar perdimos 3 a 6 y jorge metio dos goles el otro lo hizo javi .... si es k no estamos en el partido !!! mas concentracion !!!!!

    ResponElimina
  7. me guta la gazolina!!!5 de febrer del 2010, a les 11:57

    Menos mal que algú dóna suport a la versió oficial, ja pensava que el redactor no s'havia enterat. Malgrat les errades, m'ha agradat la crònica, millor que la del cronista, que ha estat una mica espés.
    Fins demà xatos!!!

    ResponElimina

Nota per als lectors

Els diferents articles que es publiquen al blog, així com els diferents comentaris, de vegades no apareixen a la pàgina principal, però els podreu trobar en la barra lateral del blog sota el títol: Arxiu del bloc. Punxeu a sobre i us portarà a l'article en concret que voleu consultar.

La foto d'equip. No hi són tots (falten els presos)

La foto d'equip. No hi són tots (falten els presos)

The best of Ronaldinho

The best of Ronaldinho
Jogo bonito: Ronaldinho (video)

Boca: un sentimiento inexplicable

Boca: un sentimiento inexplicable
El nostre filial: el Boca Juniors!!! (video)

Heather Mitts diu adéu al somni de jugar en el Boca.

Heather Mitts diu adéu al somni de jugar en el Boca.
Ens haurem de conformar amb l'Alex (video)

Ginga: the soul of brasilian football

Ginga: the soul of brasilian football
Trailer sobre el documental (video)