dissabte, 7 de novembre del 2009

El Boca estrena el nou camp amb victòria

El Boca estrena el nou camp de Badia del Vallès amb victòria contundent davant el cuer. Amb el resultat final de 5 a 2, el Boca es consolida en la meitat de la taula deixant en evidència les carències defensives de l'equip rival. Això sí, en la primera part, el Boca ha acusat el nou terreny de joc, ja que la humitat del matí donava a la pilota una excesiva velocitat que feia els bots imprevisibles i donava a les defenses més d'un ensurt. Dos errades defensives, una del lateral Àngel, desbordat per un extrem molt ràpid, i una altra sortida en fals del porter Juanma Rey, ens han costat dues vegades l'empat, arribant així al mig temps amb el resultat de 2-2.
En la segona part han entrat Aleix en la defensa i, Sisco i Cristofer en el mig del camp. L'equip ha seguit combinant-la molt bé, però la pegada d'Àlex en dos ocasions i Sisco amb un xut ras, fort i ajustat, han fet justícia al contínu assedi a la porteria rival que el Boca ha practicat durant tot el partit.

En aquest vídeo podem veure una mostra de les moltes ocasions que ha tingut l'equip local.