dissabte, 7 de novembre del 2009

Javi als annals de la història


El dia d'avui podem recamacar el nom del JAVI, no sols per la seva bona actuació en el camp (ja que l'ha passat més que mai i ha corregut com un negre), sinó pel merit d'haver marcat el primer gol en el nou camp de Badia del Vallès, passat així als llibres d'història. Ara podreu veure en els llibres a Maradona, Pelé, Di Estefano, Cubala... i el Javi.

3 comentaris:

  1. A ver si a partir de ahora no fallamos tantos goles, igual era el cesped de otros campos que no conocíamos, o la tierra de Campoamor, que es posible que tengamos que volver a ella, porque la solución que nos ha dado el ayuntamiento nos lleva de cabeza fuera de Badía, el tema usuario no tiene nada que ver con el tema equipos, que se debe de tratar como tal, como ya se hizo hace años, lucharemos para cambiar esta opinión.
    Todos los equipos de la liga nuestra pagan por acuerdo de utilización de instalaciones puntuales de 2 horas cada 15 días y a ninguno les obligan a hacerse socio de esas instalaciones. Hablaré con los demas equipos.
    Pepe

    ResponElimina
  2. bueno primero felicitar a javi k se k para el era especial ese primer gol en el campo de sus amores ....
    en segundo lugar estoy totalmente de acuerdo con pepe sobre el tema de hacernos socios para usar las instalaciones es completamente absurdo que apliquen esta normativa k sentido tiene ??? aumentar las arcas del ayuntamiento para costear este nuevo campo???

    ResponElimina
  3. lo de annals de la historia te alguna altre connotacio?????

    ResponElimina

Nota per als lectors

Els diferents articles que es publiquen al blog, així com els diferents comentaris, de vegades no apareixen a la pàgina principal, però els podreu trobar en la barra lateral del blog sota el títol: Arxiu del bloc. Punxeu a sobre i us portarà a l'article en concret que voleu consultar.

La foto d'equip. No hi són tots (falten els presos)

La foto d'equip. No hi són tots (falten els presos)

The best of Ronaldinho

The best of Ronaldinho
Jogo bonito: Ronaldinho (video)

Boca: un sentimiento inexplicable

Boca: un sentimiento inexplicable
El nostre filial: el Boca Juniors!!! (video)

Heather Mitts diu adéu al somni de jugar en el Boca.

Heather Mitts diu adéu al somni de jugar en el Boca.
Ens haurem de conformar amb l'Alex (video)

Ginga: the soul of brasilian football

Ginga: the soul of brasilian football
Trailer sobre el documental (video)